CURS 2020-2021 i COVID-19

Estimats alumnes, com ja sabeu, recentment vam entrar en un estat d’emergència sanitària en l’àmbit mundial. Per sort, poc a poca, podem anar reprenent la nova normalitat i en aquesta nova etapa hem d’aprendre a treballar, ballar, tocar i riure amb unes condicions una mica especials.

És per això, que seguint les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, al nostre espai hem hagut de prendre algunes mesures per cuidar de la salut de tots, evitant el contagi del Sars Cov-2 .

  1. A l’arribada al centre, caldrà desinfectar la sola de les sabates així com les mans (es subministrarà gel hidroalcohòlic).
  2. Cal arribar amb la mascareta de protecció posada, per sobre de la boca i el nas. Un cop a l’interior del centre, no es podrà fer ús (temporalment) d’espais comuns com són els vestidors, prestatgeries, sofàs, etcètera.
  3. Les nostres sales d’assaig estan dividides per quadrats a terra, respectant els espais vitals mínims marcats pel Departament de Salut.
  4. Heu de portar sabates de dansa o algunes sabates especials que només feu servir a les classes.
  5. Les vostres pertienences personal , les heu de guardar dins de l’espai que us sigui assignat o allà on el professor consideri oportú.
  6. L’ús de mascareta a l’interior de la sala d’assaig un cop hagi començat la classe, és recomanable, però no obligatori pel fet que es tracta de la realització d’una activitat esportiva.

Recordeu que tot això són mesures per intentar que tothom pugui tornar a les seves classes i que ho faci de la forma més segura. És per això que us demanem el màxim rigor i que qualsevol dubte que tingueu, passeu-vos en contacte amb el vostre instructor o la direcció del centre.

Tots junts ho superarem!

Deixa un comentari