Inici

Auntempo, és un projecte plè d’il·lusió i amb l’objectiu de transmetre la passió i el respecte per qualsevol tipus d’expressió artística, mitjançant la dansa, la música i el teatre.

El nostre espai està pensat per a tot tipus de persones, tant si sou dels que es volen posar en  forma d’una manera divertida,  com si us voleu formar en el món de la dansa o simplement us agrada ballar.

Auntempo disposa d’una oferta formativa pensada per a tots vosaltres.

  • Formació Continuada: Disposem d’un horari formatiu continu (programació anual) on podreu aprendre coneixements teòrics, tècnics i posada en escena de les diferents disciplines.
  • Formació Puntual: Durant l’any, així com al mes de juliol, tenim preparades diverses activitats i tallers  per a tots aquells que, per qualsevol motiu, no podeu realitzar una assistència contínua.
  • Formació Especial o Assessorament: Volem formar part dels vostres moments més especials. Si esteu preparant una festa important (aniversari, boda, etc.), un meeting o un acte públic i heu pensat a ballar vosaltres, o simplement buscar alguna actuació, podeu contactar amb nosaltres i us ajudarem en tot el possible.

Tots els nostres horaris, així com els tallers, els podreu trobar en el nostres apartats “Horari” i “Tallers”.