Instal·lacions

Auntempo es troba situat al C/Igualada, 1 de Vilanova del Camí, Barcelona. Les instal•lacions estàn ubicades en una antiga nau industrial de l’ època tèxtil que ha sigut readapada per les activitats artístiques.

IMG_20190822_134513

A l’entrada pots trobar la zona de recepció i el despatx de direcció, on podràs demanar tota la informació necessària i resoldre els teus dubtes i una petita zona de botiga-exposició on podràs veure mostres de roba i calçat per a poder fer les classes de la manera més adient.

Aquest espai disposa d’un mostrador d’atenció, així com una zona d’espera i una zona expositora.

El centre consta de 2 sales completament equipades on es realitzen totes les nostres activitats

Sala 1

Sala de 96 metres quadrats.

Equipada amb tarima de fusta (pensat i estructurat per minimitzar les possibles lesions que poden derivar de la dansa, en contacte amb el terra).

Equip de sonorització adaptat per realitzar les diferents classes.

Ventilació i llum natural i tots els equipaments necessaris per dur a terme les formacions i espais adaptats per una bona organització i descans.

 

Sala 2

Sala de 49 metres quadrats.

Equipada amb terra de parquet flotant (pensat per dur a terme les diferents disciplines com el HipHop, Balls llatins, Teatre, etc.).

Equip de sonorització adaptat per realitzar les diferents classes.

Ventilació i llum natural i tots els equipaments necessaris per dur a terme les formacions.

Disposem d’espais higiènics necessaris pel bon funcionament del nostre centre tals com vestuari, banys per als nostres alumnes i serveis adaptats per a minusvàlids.